Események

Workshopok, Szintézisállítások, Meditációk

Jelenlét mélyítő - Frequencia emelő - 4 napos workshop


Következő időpont:
Szept. 17., 15:00 - szeptember 20., 18:00

Az őszi napéjegyenlőség előtt 4 napon át mélyülünk a Jelenlétben, Az Önvalóhoz közelebb kerülve oldódnak a karmikus minták és egyre teljesebbé válunk a Jelenlétben. A napi jelenlét meditáció hanganyagát a workshop után mindenki megkapja letölthető változatban.

Jelenlét - frequencia ráhangoló műhely


Következő időpontok:
2020. július 19. vasárnap 18:00 - 19:30

A jelenleg zajló tudatváltási folyamatot azzal tudod megkönnyíteni hogy amennyit tudsz benne tartózkodsz a Jelenlét ErőTerében. Az elme kondícionáltsága miatt nem látunk, nem hallunk, nem érzünk és nem gondolkodunk tisztán, így a döntéseink és a cselekedeteink is befolyásolva vannak.

Belső szabadság - Jelenlét - Meditáció​


2020. június 4-től csütörtökönként reggelente 7:30 - 8:00

Az élő napi online meditációkban lépésről-lépésre vezetlek el a tiszta lényegedhez, a kondícióktól mentes esszenciális lényegi önmagadhoz. Ez nem gondolatok vagy elképzelt képek alapján történik, hanem az élő érzékelésedet tudatosan használva merülsz mélyebbre önmagadban, ahol találkozol az örök jelenlevőségeddel.

Belső konfliktusaink meghaladása - Szintézis állítás


2020. február 16-án 15:00-tól 19:00-ig

Ahol belső konfliktus keletkezett benned, ott egy magasabb szintre lépünk, ahol megtudod haladni az önmagadon belül keletkezett konfliktust. Ebben a térben az egymásnak feszülő erők egymást támogató erőkké transzformálódnak, és így létrejön benned a harmónia. Az hogy mi váltja ki a konfliktust benned az szinte mindegy, amíg magadban nem rendezed, kívűl csak ideiglenesen tudod rendezni, aztán másképp vagy más szereplőkkel jön vissza. Minden konfliktus meghaladásával nő bennünk a stabilitás és béke….

Meditáció a tudatos jelenlétben - Adományos gyakorló est


2020. február 10-én, 18.00-tól 19:30-ig,

Amikor a jelenlétben élsz, akkor maga az élet válik a meditációddá. Lehet hogy ez most még számodra elérhetetlennek tűnik, de minden út az első lépéssel kezdődik, aztán mindig a következő egy lépést kell megtenned.

Bizalom az életben és magadban - Adományos gyakorló est


2020. január 20-án 18:00-tól 19:30-ig

A félelem indíttatású tetteknek félelem alapú gyümölcse lesz, ezért meg kell haladnunk ezt a szintet, hogy belső stabilitásból, és belső békéből tudjunk cselekedni. Ehhez pedig ismernünk kell a személyiségünk határait, miközben pedig el kell jutnunk lényünknek abba a mélységébe ahol stabilak vagyunk akár még egy bizonytalan világban is. Ez az a dimenzió ahol….

Szintézis állítás a belső békédért - Adományos workshop


2019. december 28-án 14:30-tól 17:30-ig

Ahol belső konfliktus keletkezett benned, ott az eddiginél magasabb szintre lépünk, ahol helyreáll az eredendő harmónia.
Mikor a feltétel nélküli és határtalan Szeretet – az Isteni Jelenlét – terében a figyelmed segítségével sikerül megtartanod magad, akkor az élet(ed) szeretetteljes, tudatos cselekvésé válik. A szintézis állításban…..

Erő, Egyensúly, Stabilitás Önmagunkban - szintézisállítás


2019. október 20., 10:00- 16:00

Ahhoz hogy az ellentétes pólusok ne egymásnak feszüljenek, hanem egymást támogató erővé alakuljanak, ahhoz meg kell találnunk magunkban a meghaladási pontot. Ezt a stabilitást és egyensúlyt csak magunkon belül teremthetjük meg …

Tudatos JelenLét a gyakorlati életben - 6 alkalmas workshop


2019. október 13-tól 10-17:30 (6 alkalmas)

Hogyan tudod tudatosan megtapasztalni a LélekJelenlét energiáját, behívni azt az életedbe, hogy annak ereje, bölcsessége és szeretete tudjon megnyílvánulni a cselekvésedben és a kommunikációdban?