maurere_krisztina-400x400

Maurer Krisztina

Nagyon jól vagyok, még tart a tréning feltöltő hatása, pozitívan állok a jövőhöz, örömteli várakozásban vagyok:)) Egy-két momentum beégett a tudatomba nagyon, és ez nagyon jó! Összességében nagyon szuper volt a tréning, elrepült az idő, változatos gyakorlatok voltak, nagyon jó, inspiráló társaság és sok-sok felismerés, tapasztalás. Zsuzsa végig nagyon figyeltél ránk, jól összefogtad az egészet, jelen is voltál, irányítottál is, de a spontaneitásnak is teret adtál, pont amennyire kell! Szuper volt, sokat adott, hálásan köszönöm még egyszer!

opt_Koltai_Andras-400x399

Koltai András

„Nagyon hálás vagyok, hogy belepillanthattam ebbe az érdekes, számomra még rejtélyekkel teli világba. Nagyon jó volt ott lenni, es rossz eljönni. 🙂 Sok mindent kell még megtudnom magamról és persze másokról is.”

opt_Sandor_Viktoria-400x400

Sándor Viktória

„Nekem gyönyörű és emlékezetes perceket adott a veletek töltött idő. Nagyon mély nyomot hagyott bennem. Elindultak folyamatok, és figyelem magamat és a változásokat. Figyelem, hogy az emberekhez miként állok hozzá, és ők mit adnak vissza. Azt hiszem, át tudom adni végre a gondolataimat azoknak, akiknek eddig nehezen ment. Mindezért nagyon hálás vagyok nektek.”

opt_Lakatos_Julianna-400x400

Lakatos Julianna

Két nagyon fontos pozitív tapasztalatot szereztem a workshop-on.
Az egyik, hogy számomra idegen emberek felé is könnyen meg tudok nyílni, ha olyan befogadó és szeretetteljes a közeg, mint nálad volt. A másik: a feladatok rugalmassága, hogy mindenki bele tudta tenni a saját személyiségét, és ezáltal nagyon élvezhető volt. Köszönöm, hogy ott lehettem. 🙂

opt_Hafra_Marishka-400x400

Háfra Marishka

,„Nálam még mindig tart a lebegés 🙂 Nagyon feltöltődtem veletek, általatok.
Türelmesebbnek, elfogadóbbnak, jobban rálátónak érzem magam, mintha kinyílt volna valami, mintha fényesebb, élesebb lenne a kép.:-) Hálásan köszönöm, hogy adtatok és adhattam! :-)”

opt_Radics_Bernadett-400x400

Radics Bernadett

„Köszönöm neked a tréningen megtapasztalt felismeréseket, a feltétel nélküli elfogadást, a nyugodt, szeretetteljes légkört. A megnyílás egymás felé, a sok érdekes, hasznos gyakorlat, amit végeztünk mind-mind hozzásegített önmagam igazi megismeréséhez, az önelfogadáshoz. Az eddig is működő megérzéseim, amikre sokszor nem hallgattam kellő odafigyeléssel, most egész más helyre kerültek az életemben. Amikor jön egy helyzet, és érzem, mi lenne a legjobb, amit tehetek, egy pillanatra behunyom a szemem és felidézem a nálad megélt tapasztalásokat, hogy igen, bátran hallgassak az intuíciómra, hisz az a lelkem szava, arra menni a helyes út! Hálás vagyok a sorsnak, hogy ismerhetlek, hogy elvégeztem a tréningedet, fantasztikus volt az a természetesség, ahogy vezetted és velünk együtt élted meg a pillanatok ajándékait.”

opt_Pek_Vivien-400x400

Pék Vivien

„Nagyon hasznos volt számomra ez a tréning, mert ahogy egyre többször hallgatok a megérzésemre, úgy érzem magam egyre könnyebbnek, kevesebb feszültség van bennem ilyenkor, olyan mintha gördülékenyebben menne ilyenkor minden. Nagyszerű érzés! 🙂
A csoportos tréning alatt rengeteg mindent kaptam tőletek és Zsuzsától is, amire szükségem volt ahhoz, hogy változtassak dolgokon, hogy megújuljak és ezt köszönöm Nektek!”

opt_edelenyi_rita-400x400

Edelényi Rita

“Úgy érzem, minden gyakorlat olyan, ami mélyen beépült és a megfelelő időpontban életre tud kelni, és az életemet segíteni fogja. A végén az egymondatos összefoglalód rólam pedig nagyon ül. Igen, megtettem egy nagy lépést előre, hogy merjek megnyílni és „hazaérjek”.

opt_toth_andrea-400x400

Tóth Andrea

Nagyon jól éreztem magam, ahogy az idő telt egyre jobban… repültek az órák. Nem volt kényelmetlen megnyílnom és őszintének lennem. Szeretet és elfogadás volt.
Tréner által térhagyás és nagy odafigyelés.
Úgy érzem, hogy a tréning hatására megnyílt egy hely bennem, ahova eddig nem tudtam eljutni, megláttatva olyan érzéseimet, határaimat, amik ismeretével könnyebben tudok előre nézni, fejlődni és hátra hagyni, elengedni… mint egy nagy felismerés.
Köszönöm neked, Zsuzsa :)”

538769_3874803551404_719277540_n-e1477403148304

Széll Jutka

A viágot. Újabb erőt, hitet magamban, hogy jó úton járok és jól csinálom. Néha elbizonytalanodok út közben, mint mindenki. Tudod, mikor messze a cél, akkor kellenek a kisebb mérföldkövek, sikerek, hogy tovább tudj haladni az utadon. Úgy érzem, hogy nekem most ez egy ilyen volt. Sokat foglalkozok önismerettel, energiákkal, tanításokkal, a magam és mások gyógyításával, de egy ponton mindig elakadok évek óta. Ehhez kaptam most úgy érzem egy újabb löketet.
Ami Van, az lehet. Imádom ezt a mondatot. Felírtam a tükörre a fürdőben, a hálószobában a szekrényre, az emeleten is. Ez az egy mondat segített helyre rakni bennem dolgokat. Elég kontrollos típus vagyok (voltam) és nehezen tudtam befogadni, ha valami nem úgy történt, ahogy én szerettem volna, ha nem tudtam, hogy mi fog történni, azt pláne. Tudatos teremtés versus megengedem, hogy a szeretet és az élet áramoljon bennem és majd minden úgy alakul, ahogy számomra az akkor és ott a legjobb, ez egy nagy felismerés, nagy lépcső, amit most úgy érzem, hogy megugrottam.
Azóta folyamatosan (na jó, azért nem mindig) jelen vagyok, figyelek az érzéseimre, hol mi hat rám, mi történik a térben, az hogyan hat rám, hogy változik meg az energia, ha mondjuk valaki belép a szobába, kire hogyan hat… Tele van a szívem szeretettel, a szívcsakrám csak nő és nő, tele vagyok ötletekkel és írok, mint a kis angyal. Hallgatom a fákat, a csendet, illetve csak hagyom, hogy megmutassák magukat…
A tréning egész biztosan mindenkinek mást adott és ez így van rendjén. Néha csak egy mondatért megyünk valahova, néha csak egy mondatot kapunk valahol, de az mindent megér. “

veronika-400x400

Koczka Veronika

A tréningen a befelé figyelés képessége erősödött fel bennem, az intuícióm egy új szintre emelkedett. Intenzív tapasztalatokkal és élményekkel gazdagodtam. A tréningen végzett gyakorlatok egymásra épülve és biztonságosan emelték a szintet. Egy olyan új meditációs technikát is elsajátítottam, amit hétköznapokban is könnyen tudok alkalmazni, segítségemre lesz a nehezebb időszakok kezelésében.
Azok számára lehet hasznos, akik szeretnének a tudatosabb jelenlétükön dolgozni és vágynak rá, hogy könnyebben tudjanak befele figyelni, megérzéseikben bízni, intuíciójukat kritikus élethelyzetekben is segítségül hívni.

opt_bekesi_ilona-400x400

Békési Ilona

“A tréning számomra várakozáson felüli volt, annak ellenére, hogy félelmekkel telten érkeztem. Féltem a feltárulkozástól, a magammal szembesülő negatív tapasztalásoktól, a bennem aktuálisan jelenlévő szeretetlenség megmutatkozásától. Ennek ellenére rövid időn belül a rávezető kérdéseknek, remek gyakorlatoknak köszönhetően kialakult a tiszta, biztonságos légkör, ami hozzásegített a továbbiakban az érdemi munkához. A tréning tere egy csodálatosan tiszta közeggé vált, köszönhetően a résztvevők szeretetenergiáinak és Zsuzsa szakmai tudásának. Az első nap csúcspontja áttörést is hozott számomra, egy olyan egységélmény megtapasztalását adta, amit akkor és azóta is áldásként élek meg. A tréningen nagy szerepe volt az intuíciónak, megismertük, megszólaltattuk ezt a lényünk legmélyéről érkező „hangot”, s érzésem szerint sikerült megtanulnom a tudatosságot is szolgálatába állítani. Megtaláltam újra az elveszett kapcsolatot önvalómmal, lényegemmel. Nagyon fontos felismeréseket, tudatosításokat, változásokat hoztam magammal a tréningről. Mások számára is érezhetően énerőm jelentősen fokozódott, valószínűleg ennek a visszanyert kapcsolódásnak köszönhetően. Hálás vagyok a tréningen tapasztaltakért. Köszönet érte Zsuzsának, a résztvevőknek és önmagamnak.”

33488298_1657110457678225_5275501041117298688_n

Franyó Borbála

Szeretek Zsuzsával dolgozni, mert pontos meghatározásaival, szakértelmével, nyugodt, elfogadó személyiségével, nem utolsósorban partneri hozzállásával segít a fejlődés útján.
Élmény és kikapcsolódás, ugyanakkor kemény koncentrálás, olykor érzelmi hullámok, ütős felismerések jellemzik a foglalkozásokat.
Érzem a változást, jól döntöttem, hogy Őt választottam.