Az erős külső hatásokhoz csak belülről tudunk hozzáerősödni.

A nap nem harcol az őt eltakaró felhőkkel, hanem továbbra is a nap minőségét a fényt, a ragyogást, és a meleget árasztja önmagából akkor is amikor éppen egy fekete felhő van az égen. Tényleg néhány gyűlölködő képes elvinni önmagad forrásától? Mire használod a legnagyobb belső erődet, a szeretetet? Táplálod-e ezt az erőt minden egyes nap hogy megtartsa az emberi méltóságod a méltatlan helyzetekben is?

Meghozod-e a döntést minden nap újra és újra, hogy a szeretet felé fordulsz?

Nics akkora felhő ami képes lenne lekapcsolni a belső fényt bennünk, egyedül nekünk van rendelkezési jogunk megtagadni önmagunkban a szeretetet és a gyűlöletet választani. Amíg nem irányítod át a figyelmed a szeretetre addig a gyűlölet fog hatni rád és be fogsz vonódni. A tehetetlenség fájdalma és dühe benned van, ezért csak ott bent tudod gyógyítani.

Rengeteg a külső inger és amerre fordulunk az fog minket meghatározni.

Meddig akarsz még harcolni a világ ellen miközben magadat és a környezetedet teszed boldogtalanná? Meddig adsz még energiát a külső viszályoknak, ahelyett hogy helyreállítanád magadban az egyensúlyt? Mikor hagyod abba a kűzdelmet azzal amit nem szeretnél és kezdesz el arra figyelni, azért tenni amit szeretnél? Mikor kezdesz el törődni azokkal akikkel érdemes, ahelyett hogy sértegeted azokat akik bántanak?

A cselekvésnek akkor édes a termése, ha azt a szeretet, a lélek indítja el.

Bárhogy is nevezed amit szeretnél elérni külsőségek segítségével, amire a szíved mélyén vágysz az egy belső állapot. Mit szeretnél, mi az a minőség amtől jól érzed magad? Megtudod-e azt találni magadban és hajlandó vagy-e azon munkálkodni hogy azt erősítsd, hogy azzá válj? Ha állandóan azt figyeled hogy mi rossz, hogy minek kellett volna másképp lennie, azzal csak az elégedetlenséget növeled magadban.

A rossz gondolatoknak nincs hatalmuk amíg nem követed őket, és nem gondolod tovább.

A belső krízis egy lehetőség arra hogy újrateremtsd magad. Hogyan? Hogy megváltoztatod a figyelmed irányát és elkezdesz arra figyelni hogy mit szeretnél. Hogy abbahagyod mások hibáztatását és megteszed amit tudsz. Hogy a tehetetlen dühöngés helyett visszaveszed a felelősséget önmagad irányítása felett. Hogy megteremted magadban és a saját környezetedben azt amit szeretnél látni a világban.

Ébreszd magadban és add tovább a szeretetet a fényt!

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Szólj hozzá!